top of page

Aanpak in Zeeland

Ik laat jullie kennismaken met een oude bekende en een nieuwe collega specialist eenzaamheid in Zeeland. Zij hebben beide een eigen bedrijf in Goes. Ze vertellen waarvoor je bij hen terecht kunt. Zo hebben we allemaal ons specialisme op het gebied van de aanpak van eenzaamheid in Zeeland.

Mariette Straver - Specialist Eenzaamheid en NLP-Coach

De blije bovenkamer

Mariette - Het Aandachtshuis.jpg

Even voorstellen

 

Mijn naam is Mariette Straver, ik woon in Goes en als Specialist Eenzaamheid/NLP-Coach geef ik  voorlichting, coaching, scholing en advies bij eenzaamheid, rouw en verlies. Daarnaast organiseer ik ook diverse thema-workshops. Dit alles doe ik vanuit mijn eigen onderneming ‘de blije bovenkamer’. Ik werk zowel met individuele cliënten als in groepsverband, voor particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen.  

Mijn motto: Blijer leven kun je leren!

 

Maar hoe doe je dat dan, blijer leren leven? Of je nu jong of oud(er) bent, korter of al langer gevoelens van eenzaamheid ervaart, je zult in ieder geval bereid moeten zijn om jouw belemmerende gedachten en gewoontes (patronen) los te laten. Welke dat dan zijn? Die zoektocht gaan we samen aan om vervolgens nieuwe (leuke en helpende) gedachten en gewoontes aan te leren. Ook wordt er volop ingezet op het herwinnen van je eigenwaarde, want de kans is groot dat jouw zelfbeeld niet zo heel erg positief is.

 

Door op verschillende fronten tegelijk aan het werk te gaan wordt de boel flink opgeschud en worden er ook stappen gezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door dit totaalconcept kun je de regie over je eigen leven weer terugpakken en de ruimte voelen om op weg te gaan naar een blijer leven. 

 

Klinkt uitdagend? Dat is het zeker maar jij gunt jezelf toch ook een blijer leven?

 

En dat is waar ik het uiteindelijk allemaal voor doe: jou informeren wat eenzaamheid is, wat je eraan kunt doen en handvatten aanreiken, zodat je uiteindelijk een blijer leven kan gaan leiden. Want ik gun ook jou een blije(re) bovenkamer! 

 

Coachen kan bij je thuis, op diverse (bedrijfs)locaties of online. Wil je meer weten of informatie over workshops, presentaties of scholing? Bel of mail me gerust en ik vertel je graag over de diverse mogelijkheden. 

E: info@deblijebovenkamer.nl

W: www.deblijebovenkamer.nl 

T: +31 (0)6 20273210 

Ruud Korsuize - Specialist Eenzaamheid

Meer jij, minder eenzaam

Even voorstellen 

Ruud Korsuize eigenaar van een training - en adviesbureau voor mensen die zich niet meer eenzaam willen voelen 

 

Investeer in jezelf, verminder je eenzaamheid 

 

Mijn bedrijf, Meer jij, minder eenzaam, is ontstaan vanuit mijn ervaring met eenzaamheid in mijn leven. Ik ben een ervaringsdeskundige en weet hoe het voelt om je (langdurig) eenzaam te voelen. Vanuit deze ervaring heb ik zowel een persoonlijke als een professionele missie om eenzaamheid te bestrijden. 

 

Meer jij, minder eenzaam is gevestigd in Goes en biedt zowel particulieren als professionals online – en offline trainingen aan die effectief ondersteunend zijn om eenzaamheid echt aan te pakken. 

 

Het aanbod bestaat uit: 

- De 8 weekse online training “Je eenzaamheid anders Be-leven” , gebaseerd op methodiek Creatief Leven (Faktor5) 

- De gecertificeerde 8 weekse training Creatief leven van Faktor5. Voor mensen die lijden onder langdurige eenzaamheid. Ook in company en online aanbod mogelijk. 

- Een gratis 24/7 online leeromgeving 

- Professionele trainingen en workshops voor professionals die te maken hebben met eenzaamheid in hun werkveld. 

- Train de trainer Training: voor trainers die hun trainingen willen aanvullen en/of aanscherpen rondom het thema eenzaamheid 

- Ondersteuning in beleid en aanbod van praktische expertise in de aanpak van eenzaamheid voor gemeenten en maatschappelijke welzijnsorganisaties. 

- Supervisie en intervisie voor professionals 

 

Prettig kennis te maken: 

E: info@ruudkorsuize.nl 

W: www.ruudkorsuize.nl 

T: +31 (0) 6 127 53235 ​

Ruud Korsuize - Het Aandachtshuis kopie.jpg
bottom of page