top of page

Collega's specialisten EENZAAMHEID

Ik laat jullie kennismaken met een aantal collega's specialisten eenzaamheid.

 

Zij hebben hun eigen bedrijf. Ze vertellen waarvoor je bij hen terecht kunt. Zo hebben we allemaal ons specialisme op het gebied van de aanpak van eenzaamheid.

Mariette Straver - Specialist Eenzaamheid en NLP-Coach

De blije bovenkamer

Mariette - Het Aandachtshuis.jpg

Even voorstellen

 

Mijn naam is Mariette Straver, woonachtig in Goes en als Specialist Eenzaamheid/NLP-Coach geef ik deskundige begeleiding (groeps)coaching, voorlichting en advies bij eenzaamheid, rouw en verlies.

 

Daarnaast organiseer ik ook diverse thema-workshops. Dit alles doe ik vanuit mijn eigen onderneming ‘de blije bovenkamer’. Ik werk zowel met individuele cliënten als in groepsverband, voor particulieren, bedrijven, organisaties en verenigingen.  

Mijn motto: Blijer leven kun je leren!

 

Maar hoe doe je dat dan, blijer leren leven? Of je nu jong of oud(er) bent, korter of al langer gevoelens van eenzaamheid ervaart, je zult in ieder geval bereid moeten zijn om bepaalde gedachten en gewoontes (patronen) los te laten die jou (wellicht onbewust) belemmeren. Welke dat dan zijn? Die zoektocht gaan we samen aan om vervolgens nieuwe (leuke en helpende) gedachten en gewoontes aan te leren. Ook wordt er volop ingezet op het herwinnen van je eigenwaarde, want de kans is groot dat jouw zelfbeeld niet zo heel erg positief is.

 

Door op verschillende fronten tegelijk aan het werk te gaan wordt de boel flink opgeschud en worden er ook stappen gezet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door dit totaalconcept kun je de regie over je eigen leven weer terugpakken en de ruimte voelen om op weg te gaan naar een blijer leven. 

 

Klinkt uitdagend? Dat is het zeker maar jij gunt jezelf toch ook een blijer leven?

 

En dat is waar ik het uiteindelijk allemaal voor doe: jou informeren wat eenzaamheid is, wat je eraan kunt doen en handvatten aanreiken, zodat je uiteindelijk een blijer leven kan gaan leiden. Want ik gun ook jou een blije(re) bovenkamer! 

 

Coachen kan bij je thuis, op diverse (bedrijfs)locaties of online. Wil je meer weten of informatie over workshops, presentaties of scholing? Bel of mail me gerust en ik vertel je graag over de diverse mogelijkheden. 

E: info@deblijebovenkamer.nl

W: www.deblijebovenkamer.nl 

T: +31 (0)6 20273210 

Ruud Korsuize - Specialist Eenzaamheid

Meer jij, minder eenzaam

Even voorstellen 

Ruud Korsuize eigenaar van een training - en adviesbureau voor mensen die zich niet meer eenzaam willen voelen 

 

Investeer in jezelf, verminder je eenzaamheid 

 

Mijn bedrijf, Meer jij, minder eenzaam, is ontstaan vanuit mijn ervaring met eenzaamheid in mijn leven. Ik ben een ervaringsdeskundige en weet hoe het voelt om je (langdurig) eenzaam te voelen. Vanuit deze ervaring heb ik zowel een persoonlijke als een professionele missie om eenzaamheid te bestrijden. 

 

Meer jij, minder eenzaam is gevestigd in Goes en biedt zowel particulieren als professionals trainingen aan die effectief ondersteunend zijn om eenzaamheid echt aan te pakken. 

 

Het aanbod bestaat uit: 

- Individuele - 1 op 1 - coaching

- De gecertificeerde 8 weekse training Creatief leven van Faktor5. Voor mensen die lijden onder langdurige eenzaamheid. Ook in company aanbod mogelijk. 

 - Professionele trainingen en workshops voor professionals die te maken hebben met eenzaamheid in hun werkveld. 

- 'Train de trainer' Training: voor trainers die hun trainingen willen aanvullen en/of aanscherpen rondom het thema eenzaamheid 

- Ondersteuning in beleid en aanbod van praktische expertise in de aanpak van eenzaamheid voor gemeenten en maatschappelijke welzijnsorganisaties. 

- Supervisie en intervisie voor professionals 

 

Prettig kennis te maken: 

E: info@ruudkorsuize.nl 

W: www.ruudkorsuize.nl 

T: +31 (0) 6 127 53235 ​

Ruud Korsuize - Het Aandachtshuis kopie.jpg
Josja Biessen - Het Aandachtshuis

Josja Biessen - Specialist Eenzaamheid, NLP Gecertificeerd 

Biessonder

Even voorstellen

 

Mijn naam is Josja Biessen, sinds 2012 ben ik werkzaam als specialist eenzaamheid.

In mijn werkzaamheden ben ik geleidelijk gegroeid van een aanpak op individueel niveau naar het trainen van professionals en vrijwilligers. 

Bij trainingen zie ik dikwijls dat het wel leidt tot een verandering in denken. Lang niet altijd komt daardoor een verandering in aanpak van eenzaamheid tot stand. Daarvoor is veelal meer nodig, een bredere aanpak binnen een gemeente of organisatie. 

Dat inzicht leidde tot het ontwikkelen van een model voor aanpak van eenzaamheid vanuit onze visie. Na 20 jaar in de woningcorporatiewereld heb ik veel ervaring met projecten en participatie. Die komt hierbij goed van pas. 

Wat mij drijft is mijn passie om de last van eenzaamheid te verminderen. Om daarmee bij te dragen aan meer vitaliteit en verbinding.

Ik zie mezelf als een creatieve ontwikkelaar en warme verbinder. Vanuit mijn waarden werk ik graag met jou samen op een integere en professionele wijze waarbij groei en zelfredzaamheid het doel is.

Het is voor mij belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn NLP opleiding heb ik mijn competenties als trainer verder ontwikkeld. Ook volgde ik een cursus positief gezond.

Zoals je in het filmpje kan zien vind ik het belangrijk om jou zodanig te begeleiden, dat je op een gegeven moment zonder mij verder kan. Ik draag de kennis over.

E: biessen@biessonder.nl

W: www.biessonder.nl

T: +31 (0)6 10003452 

bottom of page