top of page
Afbeelding zelftest - Het Aandachtshuis.

Is er sprake van eenzaamheid?

Ervaar jij regelmatig gevoelens van leegte, onzekerheid, angst of machteloosheid?

Wil je weten of het om eenzaamheid gaat? Doe de eenzaamheidstest en kijk hoe het er bij jou voor staat. 

De diagnostische test is volledig anoniem en gemakkelijk in te vullen binnen een minuut of 10. Met de uitslag is het voor jou makkelijker om een volgende stap te zetten en te beslissen wat bij jou past. 

eenzaamheidstest voor eenzaamheid

 

Het invullen van deze anonieme test duurt ongeveer 10 minuten. We slaan je gegevens niet op. De uitslag krijg je daarom uitsluitend in de vorm van een rapport op je scherm. Je kunt het rapport uitprinten als je het wilt bewaren.

Persoonlijk advies met scores 

Na het invullen van de test ontvang je een persoonlijk advies met twee scores:

 

  1. De 'eenzaamheidsscore' geeft aan hoe het met de mate van eenzaamheid staat op een schaal van 0 tot 50. Bij 0 is er geen sprake van eenzaamheid. Hoe hoger de score, des te groter de eenzaamheid.
     

  2. De 'vitaliteitsscore' geeft aan of er omstandigheden zijn die het voor jou meer of minder eenvoudig maken zonder hulp je eenzaamheid op te lossen. Deze score gaat ook van 0 tot 50. Hoe hoger de score, des te groter jouw vitaliteit. Hoe lager je score, hoe lastiger het voor je is om zonder hulp de eenzaamheid op te lossen.

 

Natuurlijk bepaal je zelf of je wel of niet iets aan je situatie wilt veranderen. Met de uitslag van de test heb je een beeld van hoe het er voor staat en bepaal je zelf welke stap je wilt nemen.

 

Misschien is het nodig om hulp te vragen of misschien kun je zelf je situatie veranderen. Wanneer je besluit ondersteuning te zoeken dan kun je het rapport meenemen zodat bepaald kan worden welke vorm van ondersteuning bij jou past.

(Diagnostische test is ontwikkeld door Jeannette Rijks, oprichter Faktor5)

Wil je ondersteuning die bij je past? Kijk dan op de pagina Diensten om te zien wat Het Aandachtshuis voor jou kan betekenen.

 

Heb je vragen over de test of wil je meer informatie

Stuur me dan vrijblijvend een bericht. 

Jeanine Sinke

Specialist eenzaamheid

Vriendelijk dank voor je bericht. Je krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van mij. Groet, Jeanine Sinke

bottom of page