top of page
Herinneringen vastleggen | Gedenkkalende

gedenkkalender

Soms is luisteren de beste zorg die je kunt verlenen - Tommie Niessen

Kalender voor herinneringen | Gedenkkale

Met liefde en passie hebben wij de afgelopen jaren het idee van Jeanine voor een gedenkkalender uitgewerkt.

 

Een gedenkkalender is een bijzondere kalender om de speciale dagen, die van belang zijn voor de nabestaanden van een overledene te gedenken. Dit kunnen zijn: de verjaardag, sterfdag, trouwdag, maar ook andere dagen die je belangrijk vindt om te herinneren.

Wij weten uit eigen ervaring hoe fijn het is als de geliefde persoon, die je verloren bent, niet vergeten wordt. Deze gedenkkalender hebben we zo gemaakt dat hij een vast plekje kan krijgen in huis, een plekje om even bij stil te staan in ons drukke leven.

De gedenkkalender laat je op tijd herinneren, waardoor je wat aandacht kunt geven aan de achterblijver met een bezoekje, kaartje of berichtje. Deze aandacht is zo belangrijk en maakt dat het verlies samen gedragen wordt. Ook is het een monumentje voor de mensen die je zelf verloren bent, maar die nog steeds bij je horen.

 

De teksten in de gedenkkalender zijn geschreven door mensen die ervaring hebben met verlies en rouw en zo goed weten wat voor hen geholpen heeft bij het telkens aangaan van een groot gemis. Waar men dat wenste is de naam vermeld bij de tekst.

De kalender is in A5 formaat (14,8 x 21 cm) voor € 24,50 incl. BTW en verzendkosten.

Preview Gedenkkalender

Jeanine Sinke en Marja van Noort

Jeanine Sinke en Marja van Noort.png

Gedenkkalender

bottom of page